Mesin panyiri (pikeun Botol buleud), TAPM-A Series

Katerangan pondok:

Mesin labél botol ieu biasana dirancang pikeun nerapkeun labél napel dina sababaraha botol buleud.

Fitur

■ mékanisme kabayang sinkron ieu diadopsi pikeun pangaturan speed stepless, dipasing tina botol bisa gampang diatur nurutkeun pangabutuh husus;

■ Interval antara labél téh adjustable, cocog pikeun labél jeung ukuran béda;

■ mesin Coding nyaeta configurable sakumaha per pamundut anjeun;


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi Téknis

Modél TAMP-A
Lebar labél 20-130mm
Panjang Label 20-200mm
Laju labél 0-100 botol / jam
Diaméter Botol 20-45mm atawa 30-70mm
Labeling Akurasi ± 1 mm
Arah Operasi Kénca → Katuhu (atawa Katuhu → Kénca)

Paké Dasar

1. Ieu cocog pikeun panyiri botol buleud dina farmasi, kadaharan, kimia sapopoé jeung industri lianna, sarta bisa dipaké pikeun panyiri full-bunderan jeung panyiri satengah bunderan.
2. Pilihan unscrambler botol turntable otomatis, nu bisa langsung disambungkeun ka garis produksi hareup-tungtung, sarta otomatis eupan botol kana mesin panyiri pikeun ngaronjatkeun efisiensi.
3. Pilihan pita konfigurasi coding jeung mesin panyiri, nu bisa nyitak tanggal produksi jeung nomer angkatan online, ngurangan prosedur bungkusan botol jeung ningkatkeun efisiensi produksi.

Lingkup Aplikasi

1. labél lumaku: labél timer napel, pilem timer napel, Konci pengawasan éléktronik, barcodes, jsb.
2. Produk lumaku: produk anu merlukeun labél atawa pilem napel na beungeut circumferential
3. Industri aplikasi: loba dipaké dina dahareun, ubar, kosmétik, kimia sapopoé, éléktronika, hardware, plastik jeung industri lianna
4. Conto aplikasi: panyiri botol buleud PET, panyiri botol plastik, kaléng dahareun, jsb.

Prinsip Kerja

Saatos mékanisme pamisahan botol misahkeun produk, sensor ngadeteksi pas produk sareng ngirimkeun deui sinyal ka sistem kontrol panyiri.Dina posisi anu pas, sistem kontrol ngontrol motor pikeun ngirim labél sareng ngagantelkeun kana produk anu bakal dilabélan.Sabuk panyiri ngadorong produk pikeun muterkeun, labél digulung, sareng tindakan ngalampirkeun labél parantos réngsé.

Prosés Gawé

1. Teundeun produk (nyambung ka jalur assembly)
2. Pangiriman produk (otomatis diwujudkeun)
3. Koréksi produk (otomatis direalisasikeun)
4. inspeksi produk (otomatis direalisasikeun)
5. Labeling (otomatis diwujudkeun)
6. Override (otomatis direalisasikeun)
7. Kumpulkeun produk dilabélan (nyambung ka prosés bungkusan saterusna)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk