Mesin Cartoning pikeun Produk Farmasi

Katerangan pondok:

Cartoner speed tinggi Ieu mesin cartoning horizontal cocog pikeun nanganan bungkus molotok, botol, hoses, sabun, vials, kartu maén jeung produk lianna di farmasi, foodstuff, industri kimia sapopoé.Mesin cartoning dicirikeun ku operasi stabil, speed tinggi na rentang nyaluyukeun lega.


Rincian produk

Tag produk

Fitur

■otomatis accomplishing of tilepan leaflet, karton erecting, panempatan produk, angka bets percetakan jeung karton flaps nutup;

■ Bisa ngonpigurasi kalawan sistem lem panas-ngalembereh panawaran lem panas-ngalembereh pikeun sealing karton;

■ Nyokot kontrol PLC jeung alat monitor photoelectric pikeun mantuan dina ngarengsekeun sagala faults dina ragam timely;

■Motor utama jeung rem clutch dilengkepan jero pigura mesin, alat panyalindungan overload ieu outfitted pikeun nyegah komponén ngaruksak dina acara kaayaan overloaded;

■ Dilengkepan sistem deteksi otomatis, lamun euweuh produk kauninga, lajeng euweuh leaflet bakal diselapkeun tur euweuh karton bakal dimuat;Upami aya produk anu lepat (henteu aya produk atanapi brosur) anu dideteksi, éta bakal ditolak pikeun mastikeun kualitas produk anu saé;

■mesin cartoning Ieu bisa dipaké sacara mandiri atawa digarap kalawan mesin bungkusan molotok jeung alat sejenna pikeun ngabentuk garis bungkusan lengkep;

■Ukuran karton anu robah-robah pikeun minuhan kaperluan aplikasi sabenerna, cocog pikeun produksi bets badag tina tipe tunggal produk atawa produksi bets leutik sababaraha jenis produk;

Spésifikasi Téknis

Modél ALZH-200
Sasayogian tanaga AC380V tilu-fase lima-kawat 50 Hz Total kakuatan 5kg
Ukuran (L × H × W) (mm) 4070 × 1600 × 1600
Beurat (kg) 3100 kg
Kaluaran Mesin utama: 80-200 karton / mnt Mesin tilepan: 80-200 karton / mnt
Konsumsi hawa 20m3/jam
Karton Beurat: 250-350g/m2 (gumantung kana ukuran karton) Ukuran (L×W×H): (70-200)mm×(70-120)mm×(14-70)mm
selebaran Beurat: 50g-70g/m2 60g/m2 (optimal) Ukuran (unfolded) (L×W): (80-260)mm×(90-190)mm Lipatan: satengah melu, ganda melu, tri-melu, saparapat melu
Suhu Ambient 20±10 ℃
Hawa Dikomprés ≥ 0.6MPa Aliran leuwih 20m3 / jam

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami