Studi Kasus

Tujuan kami nyaéta pikeun digawé raket jeung konsumén urang ku ngarancang jeung manufaktur alat farmasi euweuh urusan naha éta standar atawa pajeulit, sarta nawarkeun solusi pangalusna pikeun minuhan sakabeh kaperluan konsumén urang.Ieu naha urang geus earned kapercayaan lumangsung konsumén urang di sakuliah dunya.

Proyék Jalur Produksi Dosis Padat Yaman (pikeun Produk Kapsul sareng Tablet)

■ Taun gawé babarengan: 2007
■ Nagara konsumén: Yaman

Latar
Pelanggan ieu mangrupikeun distributor farmasi anu henteu gaduh pangalaman dina widang manufaktur obat.Aranjeunna dipénta pikeun ngadegkeun garis produksi padet farmasi.Teu wawuh sareng operasi alat sareng kurangna operator terampil mangrupikeun dua kakurangan utama.

Solusi
Kami parantos nyarankeun solusi anu lengkep pikeun garis manufaktur dosis padet, sareng ngabantosan nasabah dina pamasangan sareng komisioning sadaya jalur produksi.Sajaba ti éta, insinyur urang geus dilatih operator customer di situs maranéhanana ku manjangkeun waktu karéta formulir aslina hiji satengah bulan ka tilu bulan.

Hasilna
Pabrik farmasi palanggan parantos disertipikasi saluyu sareng standar GMP.Pabrik parantos beroperasi langkung ti dasawarsa ti saprak ngadegna jalur produksi.Ayeuna, palanggan ieu parantos ngalegaan skalana ku ngadegkeun dua pabrik farmasi.Dina 2020, aranjeunna nempatkeun pesenan anyar ti kami.

Proyék Uzbékistan pikeun Produksi Kapsul Sareng Tablet

Proyék ieu ngandung prosés produksi tina pamrosésan bahan baku, granulasi, produksi kapsul, tableting dugi ka bungkusan akhir.

■ parabot produksi
■ Pencét tablet padet
■ Sistim perlakuan cai
■ Granulator
■ Mesin ngeusian kapsul
■ Mesin palapis tablet
■ mesin packing molotok
■ mesin Cartoning
■ Jeung leuwih

Periode proyék:sakabéh proyék ieu réngsé hasil dina ngeunaan 6 bulan

Proyék TURKI pikeun Produksi Kapsul Sareng Tablet

■ Taun gawé babarengan: 2015
■ Nagara customer urang: Turki

Latar
Palanggan ieu meryogikeun pangwangunan jalur produksi tablet lengkep di pabrik anu aya di daérah terpencil dimana transportasina henteu pikaresepeun, sareng aranjeunna hoyong ngawangun sistem AC anu éfisién énergi.

Solusi
Urang nawiskeun solusi lengkep ngaliwatan unggal prosés crushing, sieving, Pergaulan, granulation baseuh, tablet mencét, ngeusian sarta cartoning.Kami ngabantosan palanggan pikeun ngarancang pabrik, pamasangan & komisioning alat, sareng pasang AC.

Hasilna
Ditambahkeun sareng sistem AC anu hémat énergi, jalur produksi tablet kami nguntungkeun para nasabah dina ngahémat biaya produksi sareng ngabantosan aranjeunna pikeun kéngingkeun sertifikasi GMP.

Proyék Jalur Cairan JAMAICA pikeun Produksi Infusion Eyedrop sareng IV

Proyék garis produksi panon-serelek sareng infus ngagaduhan syarat anu langkung luhur dina kualitas, ku kituna pamilihan bahan baku sareng bahan bungkusan mangrupikeun léngkah kritis dina prosés produksi.

■ Sistem proyék
■ Bengkel beberesih
■ Bengkel beberesih
■ Sistim processing
■ Sistim perlakuan cai

Proyék Indonésia pikeun Produksi Kapsul sareng Tablet

■ Taun gawé babarengan: 2010
■ Nagara konsumén: Indonésia

Latar
Palanggan ieu ngagaduhan syarat anu ketat pikeun kualitas garis manufaktur dosis padet sareng dipénta kéngingkeun harga anu kompetitif.Dumasar pembaruan gancang produkna, kakuatan supplier diperyogikeun pisan.Dina 2015, aranjeunna geus nempatkeun hiji urutan oral ngabubarkeun pilem mesin nyieun.

Solusi
Kami parantos nyayogikeun palanggan 3 garis manufaktur dosis padet, kalebet crusher, mixer, granulator baseuh, granulator ranjang cairan, pencét tablet, mesin palapis tablet, mesin ngeusian kapsul, mesin bungkusan lepuh sareng mesin karton.Alat-alat farmasi ieu khususna dihargaan ku palanggan.
Salaku tambahan, kami parantos suksés ngembangkeun mesin pembuatan pilem lisan sareng mesin bungkusan kalayan perbaikan konstan pikeun ngaréspon sarat palanggan pikeun ngabubarkeun mesin pembuatan pilem sacara oral.

Proyék Produksi Cairan Dosis ALGERIA

■ Taun gawé babarengan: 2016
■ Nagara konsumén: Aljazair

Latar
Pelanggan ieu museurkeun kana jasa saatos penjualan.Aranjeunna mimiti cooperate kalawan kami ku purchasing mesin cartoning.Kusabab nasabah teu wawuh jeung operasi mesin, kami geus dikirim insinyur kami dua kali ka pabrik maranéhanana pikeun commissioning jeung latihan operasi mesin nepi ka operator maranéhanana anu bisa beroperasi parabot leres.

Hasilna
produk kualitas luhur kami sarta jasa unggulan geus earned trust customer urang.Sanggeus éta, kami geus dikirimkeun sababaraha solusi lengkep pikeun garis produksi sirop, alat-alat perlakuan cai jeung garis produksi dosage solid.

Persiapan padet Tanzania sareng proyék kerjasama garis cair

■ Taun gawé babarengan: 2018
■ Nagara konsumén: Tanzania

Latar
Palanggan ieu meryogikeun dua jalur manufaktur dosis padet sareng hiji garis produksi cairan lisan sirop (botol unscrambler, mesin cuci botol, ngeusian sareng nutup mesin, mesin sealing aluminium foil, mesin labél, mesin selapan cangkir ukur, mesin karton).

Solusi
Salila periode komunikasi sataun, kami geus dikirim insinyur urang ka situs customer urang dua kali pikeun inspeksi lapangan, sarta customer ogé datang ka pabrik urang pikeun tilu kali.Taun 2019, kami tungtungna ngahontal niat gawé babarengan ku ngontrak sareng nyayogikeun sadaya peralatan pikeun pangwangunan pipa pabrik, perawatan cai boiler, 2 jalur manufaktur dosis padet sareng 1 jalur produksi cairan lisan sirop kalayan solusi lengkep.