Warta pausahaan

  • “Talking About The Fragrance Of Books” Birthday Party

    "Ngobrol Ngeunaan Haruman Buku" Pesta Ulang Tahun

    Kemis kamari, urang ngayakeun pesta ulang taun anu terakhir dina taun "Ngobrol Ulama".Protagonis pésta ultah ieu sadayana béntang ultah ti bulan Juli nepi ka Désémber.Kusabab kantor dihias di dua tempat, éta ditunda dugi ka ayeuna., Tapi henteu ...
    Maca deui
  • Sheng Heshu Ruian Sub School Annual Report Meeting

    Sheng Heshu Ruian Sub Sakola Rapat Laporan Taunan

    Dina 21 Désémber 2021, Sakola Rui'an bakal ngalaksanakeun misi pikeun janten perusahaan anu bagja di sakumna Rui'an.Nepi ka tungtun taun Désémber, 8 tugas pikeun pausahaan anyar asup ka sakola bakal réngsé.Sanggeus itungan.Sahenteuna 32 pangusaha kedah diideuan.Saatos rapat terakhir urang ...
    Maca deui
  • General Manajer Praktek Inamori Kazuo Filsafat

    Nami abdi Quan Yue, pangadeg Aligned Machinery.Kami komitmen kana pamekaran, desain, pabrik sareng penjualan alat-alat farmasi sareng solusi total pikeun ngarobihkeun tradisional sareng nyiptakeun masa depan cara-cara ubar anyar.Pausahaan geus diadegkeun pikeun 16 taun, Loba ...
    Maca deui
  • The First Blok Company Fun Kaulinan junun dilaksanakeun

    Usum datang, sareng osmanthus anu seungit pinuh ku seungit!Pausahaan urang adhering kana misi achieving karyawan, achieving konsumén, sarta sakabeh karyawan 'bahan jeung kabagjaan spiritual.Kami geus ngadegkeun panitia kabagjaan.Dina raraga ngaronjatkeun kabagjaan em ...
    Maca deui
  • Ngaronjatkeun Diri anjeun sarta Mangtaun Hormat

    Ku diajar profésional sanggeus-jualan konsép advocated ku Mr. Quan, urang kudu mikir jeung ngajawab masalah tina sudut pandang konsumén, sarta ménta konsumén ' "katampi", "kapuasan", "gerakan" jeung "hormat".Usaha 6 dinten ...
    Maca deui
  • Bangun Impian Babarengan, Babaturan Sehat

    Pikeun mastikeun kasehatan karyawan, nyiptakeun lingkungan kerja sareng hirup anu saé sareng ningkatkeun karaharjaan karyawan, Perusahaan Aligned ku ieu ngatur pamariksaan kaséhatan taunan pikeun karyawan senior.Isuk-isuk, pananggung jawab acara sumping ka tempat éta, sareng karyawan ...
    Maca deui
  • Pharmaconex 2021

    (H1.C34) di Pharmaconex ti kaping 3 - 5 Oktober 2021 di Pusat Pameran Internasional Mesir.
    Maca deui
  • "Persamaan Kasuksesan"Manajemén Outing Pelatihan Sesi

    Dina isuk-isuk 24 Séptémber, para pamingpin Aligned ngumpul jeung indit ka Wenzhou, Cina pikeun ilubiung dina rapat latihan katutup tilu poé.Téma pelatihan ieu "Persamaan Kasuksesan".Isuk-isuk para pingpinan nataan barang-barang, hasil mariksa...
    Maca deui
  • Pernyataan Solemn Ngeunaan Pelanggaran Perusahaan Pribadi

    Aligned Machinery Technology Co.Ltd mangrupikeun supplier anu saé pikeun set lengkep pakakas pilem lisan otomatis di Cina.Perusahaan kami ngahasilkeun sareng ngajual mesin pembuatan pilem, mesin slitting, sareng mesin bungkusan.Kami kantor pusatna di Zhejiang, Cina, sareng kantor di Shanghai, Cina, sareng ...
    Maca deui
  • “Haiqi Trip” Team’s Construction & Development Activities

    Kagiatan Pangwangunan & Pangwangunan Tim "Haiqi Trip".

    Kalayan angin anu haneut, réréncangan Zhejiang Aligned Technology Co., Ltd. nuju siap-siap angkat ka pésta khusus di Pingyang.Gempungan ieu mangrupikeun kagiatan ngawangun tim sareng ékspansi dua dinten - "Haiqi Trip", anu diayakeun ku tujuan "ningkatkeun ...
    Maca deui
  • 21 days habits persist activities perfect ending

    21 poé kabiasaan persist kagiatan sampurna tungtung

    Kabiasaan 21 dinten pikeun ngokolakeun katekunan sacara resmi parantos réngsé.Kahirupan téh kaulinan diri.Ngan jalma anu wani ngéléhkeun sorangan bisa boga kasempetan pikeun ngaleuwihan diri jeung meunang kameunangan final!Wilujeng ka juara urang Christine sareng Cesca, sadayana n...
    Maca deui
  • Knowledge is power, excellent technology to create the future

    Pangaweruh mangrupikeun kakuatan, téknologi anu saé pikeun nyiptakeun masa depan

    Hiji soré minggu ieu, tilu recruits anyar staf jualan bisnis nuturkeun ulikan Factory Acceptance, euweuh tilu pendatang kantos datang kana kontak jeung industri mesin, kasempetan pikeun diajar nyanghareupan mesin, aranjeunna aktip tur nyandak inisiatif teh. ..
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2