Taros Kami

Taros Kami

Ngahubungan kami ayeuna!

telepon

Shanghai Blok Mesin Manufaktur & Trade Co., Ltd.

Zhejiang Blok Téhnologi Co., LTD

Telepon:86-577-65538999

Telepon:86-13967712128

Fax:86-577-65538855

Fax:86-021-64605210

Shanghai Mesin Blok: Rm.1917, wangunan Kalér Kabeungharan 108 Plaza, NO.1839 Qixin Jalan, Minhang District, Shanghai, Cina.201100

 

Zhe Jiang Téhnologi Blok: No.. 301, Bldg.1, 1555 Songpu Rd.(E), Nanbin St., Rui'an, Zhejiang, Cina.325207

Formulir Kontak

Hubungi kami kanggo inpormasi anu langkung lengkep ihwal Konsultasi Aplikasi, Dukungan Sampel, Harga, jsb.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami