Ngolah bahan baku

  • FL Series Fluid Bed Dryer

    FL Series Cairan Pesanggrahan Dryer

    FL runtuyan ranjang dryer cairan mangrupa idéal pikeun drying padet nu ngandung cai, éta loba dipaké dina industri farmasi, kimia, pangan jeung kasehatan.

  • DPL Series Multi-Functional Fluid Bed Processor

    DPL Series Multi-fungsional Cairan Pesanggrahan Processor

    Mesinna dilengkepan sistem semprot luhur, handap, sareng samping, anu tiasa ngawujudkeun fungsi sapertos pengeringan, granulasi, palapis, sareng pelletizing.Mesin ieu mangrupikeun salah sahiji alat prosés utama dina prosés produksi persiapan padet dina industri farmasi.Utamana dilengkepan ku lembaga panalungtikan ilmiah sareng laboratorium perusahaan farmasi utama sareng akademi médis, sareng dianggo pikeun rumusan produk sareng prosés resep dina industri farmasi, kimia, sareng pangan.Panalungtikan sarta pamekaran percobaan produksi percobaan.

  • RXH Series Hot Air Cycle Oven

    RXH Series Hot Air Daur Oven

    Hal ieu loba dipaké dina pemanasan sarta dehumidifying bahan baku jeung produksi pharmaceutics, kimia, foodstuff, industri lampu jeung industri beurat jsb.

  • BG-E Series Coating Machine

    BG-E Series Mesin palapis

    Mesin ieu loba dipaké pikeun palapis rupa tablet, Pél jeung manisan jeung film organik, film larut cai jeung film gula jeung sajabana Dina widang saperti farmasi, kadaharan jeung produk biologis jeung saterusna. dfficiency tinggi, konsumsi énergi low jeung aréa lanté leutik, jsb.

  • HLSG Series High Shear Mixing Granulator

    HLSG Series High Shear Pergaulan Granulator

    Mesin ieu diterapkeun pikeun nyampur kakuatan, granulasi sareng binder dina widang farmasi, kimia sareng pangan.

  • HD Series Multi-Directional Motion Mixer

    HD Series Multi-Directional Motion Mixer

    Hal ieu loba dipaké dina Pergaulan bahan bubuk garing dina farmasi, kimia, kadaharan jeung industri lianna.Éta ogé tiasa nyampur sababaraha jinis bahan kalayan gravitasi spésifik anu béda sareng ukuran partikel gancang sareng merata, kalayan keseragaman campuran dugi ka 99%.

  • YK Series Swing Type Granulator

    YK Series ayun Tipe Granulator

    Mesin ieu loba dipaké dina farmasi, industri kimia, bahan pangan jsb Ieu bisa nyieun bahan bubuk ogé kana granule, sarta bisa ogé grind bahan garing block ngawangun.

  • WF-B Series Dust Collecting Crushing Set

    WF-B Series Debu ngumpulkeun Crushing Set

    Mesin ieu cocog pikeun kimia, farmasi, kadaharan jeung industri lianna, crushing jeung lebu salaku salah sahiji alat crushing.

  • WF-C Series Crushing Set

    WF-C Series Crushing Siapkeun

    mesin téh cocog pikeun crushing bahan dina kimia, farmasi sarta industri pangan.

  • ZS Series High Efficient Screening Machine

    ZS Series High Cekap Mesin Screening

    Loba dipaké dina farmasi, kimia, kadaharan jeung industri lianna pikeun klasifikasi ukuran bahan bubuk garing.

  • HTD Series Column Hopper Mixer

    HTD Series Kolom Hopper mixer

    Mesinna ngagaduhan fungsi ngangkat otomatis, nyampur, sareng nurunkeun.Dilengkepan hiji mixer Hopper sarta sababaraha hoppers Pergaulan spésifikasi béda, éta bisa minuhan sarat Pergaulan sababaraha variétas sarta bets béda.Éta mangrupikeun alat anu idéal pikeun nyampur total di pabrik farmasi.Dina waktu nu sarua, éta loba dipaké dina farmasi, kimia, kadaharan jeung industri lianna.

  • HZD Series Automatic Lifting Hopper Mixer

    HZD Series otomatis ngangkat Hopper mixer

    Mesin otomatis tiasa ngalengkepan sadaya tindakan sapertos angkat, clamping, campur, sareng nurunkeun.Dilengkepan hiji mixer Hopper ngangkat otomatis tur sababaraha hoppers Pergaulan spésifikasi béda, éta bisa minuhan sarat Pergaulan tina jumlah badag sarta sababaraha variétas.Éta mangrupikeun alat anu idéal pikeun nyampur total di pabrik farmasi.Dina waktu nu sarua, éta loba dipaké dina farmasi, kimia, kadaharan jeung industri lianna

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2