Bagian tablet

  • TF-120 Automatic Straight Tube Tablet Bottling Machine

    TF-120 Otomatis Lempeng Tube Tablet Mesin Bottling

    alat-alat nu boga kaluaran tinggi, kinerja stabil sarta operasi pinuh otomatis.Nalika teu aya tablet, teu aya botol, teu aya tutup sareng sajabana, éta bakal otomatis ngageter sareng ngeureunkeun.Ieu mangrupikeun alat anu paling idéal pikeun bungkusan tablet effervescent di pabrik farmasi, pabrik produk perawatan kaséhatan, pabrik pangan sareng bungkusan anu sami.

  • TF-120 Automatic Straight Tube Tablet Bottling Machine

    TF-120 Otomatis Lempeng Tube Tablet Mesin Bottling

    alat-alat nu boga kaluaran tinggi, kinerja stabil sarta operasi pinuh otomatis.Nalika teu aya tablet, teu aya botol, teu aya tutup sareng sajabana, éta bakal otomatis ngageter sareng ngeureunkeun.Ieu mangrupikeun alat anu paling idéal pikeun bungkusan tablet effervescent di pabrik farmasi, pabrik produk perawatan kaséhatan, pabrik pangan sareng bungkusan anu sami.

  • GZPK Series Automatic High-Speed Rotary Tablet Press

    GZPK Series Otomatis High-Speed ​​Rotary Tablet Pencét

    Komponén utama kabinét kontrol listrik nyaéta komponén impor ti luar negeri, PLC ngadopsi produk Siemens asli, sareng antarbeungeut manusa-mesin ngadopsi layar toél warna seri Taisiemens 10 inci.

  • Model TF-80 Automatic Effervescent Tablet Tube Filling & Capping Machine

    Model TF-80 Otomatis Effervescent Tablet Tube Ngeusian & Mesin Capping

    TF-80 otomatis tablet effervescent ngeusian & mesin capping ngagabungkeun produksi speed tinggi jeung kontrol prosés optimal sarta kualitas premium.Utamana ngalaksanakeun unscramble botol otomatis, cacah otomatis sareng ngeusian, capping otomatis sareng fungsi sanésna pikeun bentuk tabung.Sarat pikeun produksi bebas polusi.Alat-alat ieu seueur dianggo dina industri pangan, farmasi, kimia sareng industri sanésna sareng ditampi ku para nasabah.Mesin TF-80 mangrupikeun solusi idéal pikeun bets ageung sareng produk blockbuster.

  • ZP Series Rotary Tablet Press

    ZP Series Rotary Tablet Pencét

    Aplikasi utama: Mesin nyaéta mesin pencét ganda-pencét otomatis anu tiasa ngadamel gandum dipencet janten potongan buleud, janten ukiran karakter, bentuk khusus sareng resep potongan warna ganda.Ieu utamana dipaké dina manufaktur sapotong resép pikeun usaha industri farmasi kawas industri kimia, pangan, éléktronika.(Catetan: nalika manufaktur sapotong warna ganda, éta ngan perlu ngaganti komponén tur nambahkeun bubuk nyerep aparat nu greatly lowers biaya jeung raises kauntungan.)

  • SZS230 Uphill Deduster

    SZS230 Uphill Deduster

    Modél SZS230 Uphill Deduster ogé padamelan seueur desain énggal, pikeun ngawenangkeun sareng mastikeun produksi anu langkung saé sareng langkung aman, Deduster Uphill Ieu tiasa ngalaksanakeun salaku mesin elevating sareng dedusting, anu ngajantenkeun kombinasi anu biasa sareng mesin komprési tablet sareng deteksi logam. mesin, sarta ogé dijieun pisan lumaku dina widang apoték, rékayasa kimiawi, éléktronika, sarta kadaharan.

  • CBD Tablet Product Introduction
  • Straight-Bottle Tablet Filling Machine

    Mesin ngeusian Tablet Lempeng-Botol

    Mesin ngeusian tablet lempeng-botol pinuh otomatis sadar integrasi éléktromékanis.Unscramble botol otomatis, tablet push, tutup unscramble sareng cap mencét.Darajat automation nyaéta anu munggaran di Cina.Mesin ngadopsi kontrol layar toél, saderhana pikeun dioperasikeun sareng gampang dijaga.

  • ZWS137 High Speed Tablet Deduster

    ZWS137 High Speed ​​Tablet Deduster

    ZWS137 mesin screening speed tinggi nerapkeun prinsip beberesih hawa dikomprés, panyabutan bubuk centrifugal na roller ujung grinding ngaleupaskeun bubuk jeung ujung burrs napel na beungeut wafers, ku kituna sangkan permukaan wafers beresih jeung edges neat.The kotak layar nyaeta lengkep terasing tina kotak kakuatan, kalawan struktur unloading gancang, merenah pikeun assembly, disassembly jeung beberesih; Bagian dina kontak jeung ubar dijieunna tina stainless steel, nu minuhan sarat tina GMP pikeun alat-alat farmasi.

  • ZPW Series Rotary Tablet Press

    ZPW Series Rotary Tablet Pencét

    Mesin éta mangrupikeun Mesin Pencét Rotary Speed ​​High panganyarna dina industri ayeuna, anu ngembangkeun sareng inovasi dina kapal sareng téknis di bumi ku pabrik urang;kalawan di speed tinggi tur loba dipaké pikeun varioua normal atawa abnormity tablet mencét;éta populér di Pharmaceutical, Kimia, Foodstuff, Plastic Electronic indutsties.