Profil Perusahaan

1

Mesin Aligned kapanggih dina 2004, ayana di metropolis internasional Shanghai, sareng lima anak perusahaan sareng pabrik.Ieu mangrupikeun perusahaan dumasar-téknologi anu ngahijikeun R&D, manufaktur sareng pamasaran sareng jasa anu aya hubunganana sareng mesin farmasi sareng mesin packing, sareng lingkup suplai utamina nyaéta sakumna garis alat persiapan padet sareng solusi pilem anu tiasa disérsable Lisan, ogé solusi prosés dosis lisan lengkep. .

Persisting kana inovasi mangrupakeun kakuatan panggerak pikeun ngembangkeun unceasing Aligned.Saprak ngadegna pausahaan, Aligned geus komitmen ka layanan hiji-eureun pikeun pharma & packing alat jeung proyék rékayasa farmasi, nyieun sistem manajemen ilmiah sarta rigorous.Dina pituduh proyék EPCM, Aligned parantos suksés ngalangkungan sadayana proyék bentuk dosis padet sareng garis cairan lisan anu suksés dina sababaraha pasar.

company_01b

It's Aligned salawasna nekenkeun jasa anu ngagabung, anu ngabantosan ngawangun hubungan anu amanah sareng seueur palanggan.Dumasar kana tenda "reputasi, inovasi pikeun ngembangkeun; jasa jeung integritas ngawangun brand a", adhering kana nilai "Pikeun ngahontal konsumén jeung karyawan", Blok terus ngaronjatkeun sistem manajemen layanan sarta ngawangun tim mumpuni, dina hormat ka teknis. konsultasi, Panalungtikan sarta pamekaran, rarancang, nyadiakeun profésional, pribadi, differentiated, sagala-cuaca, sarta sagala-buleud jasa strategis dina watesan usulan solusi, produksi, debugging, latihan jeung jasa saatos-jualan.

Posisi produk Aligned sacara globalisasi, kalayan jaringan inpormasi produk anu éksténsif, sareng mitra global.Salawasna patuh kana prinsip integritas, tanggung jawab, inovasi sareng pembelajaran, produk Aligned dijual saé sareng diékspor ka langkung ti 120 nagara & daérah di sakumna dunya, Ig.brand reputable, Pfizer, Bayer, Guilong, japati, Unilever, Lipin, Langsheng, grup ubar, Albion, jeung sajabana, ngarasakeun hiji reputasi pangaruh jeung negeskeun ti loba pausahaan farmasi well-dipikawanoh di imah jeung di mancanagara.

1

Dina hal kasampurnaan internal perusahaan, éta dituturkeun ku "Pasok-Pabrikan-Teknologi-Kadali Kualitas- Manajemén Gudang-Penjualan-Layanan Aftersales".

Dina hal interaksi pamasaran, éta tiasa dijelaskeun salaku "Pamaké–Pasar–Dealer–Perusahaan"

Dina hal hubungan, bisa digolongkeun kana "Jalma jeung Kolega–Jalma jeung Pamimpin–Jalma jeung Klién–Jalma jeung Pasar–Jalma jeung Masarakat”.

Sacara umum, dua titik diarahkeun dina hiji garis, ngakibatkeun konsumsi énergi panghandapna dina fisika, jarak minimum dina matematika, conciseness dina éstétika, ngadegkeun konsép atawa bebeneran istilah pondok dina kombinasi filosofis jeung pangdeukeutna.Dina basa Inggris, "Aligned" sigana leuwih patali jeung hasil ahir.Tapi di Cina, Aligned, memang ngadeukeutan kana prosés: "Manusia sareng Manusa, Manusa sareng Unit, Manusa sareng Mesin, Manusa sareng Masarakat, Manusa sareng Alam, Perusahaan sareng Perusahaan sareng Grup sareng Grup mangrupikeun tenor interaktif-Coadjutant-Synergistic- Sacara manual mulya".

Ku alatan éta, kuring hayang nganyatakeun pamadegan kuring ngeunaan endowing "Blok" kalawan konotasi anyar dina budaya Cina:

1
1

Ngaliwatan sababaraha taun ngembang, Mesin Aligned parantos ngadegkeun jaringan kemitraan di langkung ti 11 nagara, ngékspor mesin ka langkung ti 60 nagara, ngalaksanakeun langkung ti 10 proyék turnkey lengkep sareng lega diasupkeun kana pasar farmasi, kimia, kosmetik, pangan, sareng saterasna. .

1

2004

Diadegkeun di Shanghai salaku padagang husus dina mesin phamaceutical.

2

2007

Grup Blok Hongkong didirikan sareng aub dina proyék Turnkey.

3

2010

Ruian Technology Co. diadegkeun sareng mimiti ngalakukeun R&D sareng mesin pabrik.

4

2017

Dijual ka 156 nagara sareng langkung ti 300 pangguna akhir di dunya.

5

2018

Urang fokus kana proyék di Spanyol, Indonesia & Aljazair, ogé ngembangna ka pasar Éropa jeung Amérika.

6

2019

Penjualan taunan ngaleuwihan USD10 juta, Yaman, Proyék Tanzania dina kamajuan

1

Dijual ka 156 nagara sareng langkung ti 300 pangguna akhir di dunya.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16