Bagian kapsul

  • NJP Series Mesin ngeusian kapsul otomatis

    NJP Series Mesin ngeusian kapsul otomatis

    Mesin ngeusian kapsul otomatis mangrupikeun jinis alat ngeusian kapsul keras otomatis kalayan operasi intermittent sareng ngeusian orifice.Mesin dioptimalkeun dumasar kana karakteristik ubar tradisional Cina sareng sarat GMP, nampilkeun struktur kompak, bising rendah, dosis ngeusian akurat, fungsi lengkep, sareng operasi anu stabil.Ieu sakaligus bisa ngalengkepan lampah sow kapsul, kapsul kabuka, keusikan, tampikan, ngonci, ngurangan produk rengse tur beberesih modul.Éta mangrupikeun alat ngeusian kapsul keras pikeun produsén obat sareng produk kaséhatan.

  • CGN-208D Semi-otomatis Mesin ngeusian Kapsul

    CGN-208D Semi-otomatis Mesin ngeusian Kapsul

    Éta cocog pikeun ngeusian bubuk sareng bahan granular di apoték sareng industri pangan kaséhatan.

  • YWJ Series Leuleus Gelatin Encapsulation Mesin

    YWJ Series Leuleus Gelatin Encapsulation Mesin

    Ngahijikeun téknologi enkapsulasi global pang anyarna sareng pangalaman enkapsulasi gelatin kami, YWJ mesin enkapsulasi gelatin lemes pinuh otomatis mangrupikeun generasi énggal mesin enkapsulasi gelatin lemes anu gaduh produktivitas anu ageung (panggedena di dunya).

  • NJP-260 Mesin ngeusian Kapsul Cair Otomatis

    NJP-260 Mesin ngeusian Kapsul Cair Otomatis

    Farmasi, ubar, sareng bahan kimia (bubuk, Pelet, granul, pil), ogé tiasa dianggo pikeun ngeusian vitamin, bahan pangan sareng ubar sato, jsb.

  • NSF-800 otomatis teuas (cair) kapsul Gluing Jeung Mesin Sealing

    NSF-800 otomatis teuas (cair) kapsul Gluing Jeung Mesin Sealing

    The sealer kapsul teuas mandiri dikembangkeun ku parusahaan urang mangrupa parabot farmasi aslina kalawan tingkat luhur integrasi sistem, nu ngeusi celah tina téhnologi sealer kapsul teuas dina industri farmasi domestik, sarta metoda gluing aman na megatkeun ngaliwatan watesan tina Hard. téhnologi kapsul sealer di Éropa jeung Amérika.Bisa ngalengkepan kapsul teuas sarta cairan keusikan tina lem teuas dina perlakuan sealing lem, ku kituna ubar batin dina bungkusan, neundeun, transportasi, pamasaran jeung prosés aplikasi salawasna dina kaayaan disegel, ku kituna pikeun ngaronjatkeun stabilitas tina. kapsul sareng kaamanan obat.

    Panaliti anu suksés sareng pamekaran sealer kapsul keras parantos ngarengsekeun masalah téknis anu lami-lami tina sealer kapsul cair, sareng dina waktos anu sami, éta ogé nyumponan sarat anu langkung luhur tina perusahaan farmasi pikeun sealing, jaminan kualitas sareng anti-pemalsuan sedeng. jeung olahan kapsul teuas high-tungtung.

  • LFP-150A Series Capsule Mesin Polishing

    LFP-150A Series Capsule Mesin Polishing

    The LFP-150A runtuyan kapsul mesin polishing boga pungsi dual polishing kapsul jeung ngangkat.Lawang mesin tiasa dihubungkeun sareng jinis mesin ngeusian kapsul.outlet bisa disambungkeun jeung alat asihan kapsul jeung mesin inspeksi logam.Ngawujudkeun mode produksi kontinyu polishing, ngangkat, asihan jeung nguji.Mesin ngadopsi sababaraha téknologi anyar sareng konsép desain manusa.

  • JFP-110A Series nangtung Capsule Polisher

    JFP-110A Series nangtung Capsule Polisher

    The Modél JFP-110A kapsul polisher jeung fungsi sorter ogé.Éta maénkeun fungsi henteu ngan ukur polishing pikeun kapsul sareng tablet tapi ngaleungitkeun listrik statik.Ogé bisa otomatis nolak kapsul beurat low;sapotong leupas sarta fragmen kapsul.

  • SL Series éléktronik Tablet-kapsul counter

    SL Series éléktronik Tablet-kapsul counter

    SL Series Electronic Tablet / Capsule Counter khusus pikeun ngitung produk ubar, kasehatan, kadaharan, bahan kimia pertanian, rékayasa kimia, sareng sajabana.Contona tablet, tablet coated, lemes / kapsul teuas.Mesin tiasa dianggo nyalira ogé sareng mesin sanés anu diproduksi ku perusahaan kami pikeun ngabentuk garis produksi anu lengkep.