DIPILIH

MESIN

ODF Jalur Kantong Packing Mesin

Mesin packing pouch strip nyaéta mesin bungkusan farmasi anu dianggo pikeun bungkusan barang-barang datar leutik sapertos film larut lisan, film ipis lisan sareng perban napel.

The strip pouch packing machine is a pharmaceutical packaging machine mainly used for packaging small flat items such as oral dissolvable films, oral thin films and adhesive bandages.

jasa sareng integritas pikeun ngawangun merek

Shanghai Blok Mesin Manufaktur & Trade Co., Ltd

Posisi produk Aligned sacara global
kalawan jaringan informasi produk éksténsif, sarta mitra global.

Ngeunaan

Dijajarkeun

Mesin Aligned kapanggih dina 2004, ayana di metropolis internasional Shanghai, sareng lima anak perusahaan sareng pabrik.Ieu mangrupikeun perusahaan dumasar-téknologi anu ngahijikeun R&D, manufaktur sareng pamasaran sareng jasa anu aya hubunganana sareng mesin farmasi sareng mesin packing, sareng lingkup suplai utamina nyaéta sakumna garis alat persiapan padet sareng solusi pilem anu tiasa disérsable Lisan, ogé solusi prosés dosis lisan lengkep. .

Persisting kana inovasi mangrupakeun kakuatan panggerak pikeun ngembangkeun unceasing Aligned.Saprak ngadegna pausahaan, Aligned geus komitmen ka layanan hiji-eureun pikeun pharma & packing alat jeung proyék rékayasa farmasi, nyieun sistem manajemen ilmiah sarta rigorous.Dina pituduh proyék EPCM, Aligned parantos suksés ngalangkungan sadayana proyék bentuk dosis padet sareng garis cairan lisan anu suksés dina sababaraha pasar.

panganyarna

WARTA

  • Impian payun, nyiptakeun konperénsi brilliance-2021

    Dina 2021, urang bakal naek angin jeung ombak babarengan, gawé bareng dina parahu sarua, sarta balayar langsung ka laut.Dina taun ieu, urang geus meunang jeung kahontal, tangtu, aya ogé sababaraha up jeung downs, kasusah jeung troubles.Henteu janten masalah naon anu kajantenan di 2021, éta parantos janten mémori sareng sajarah....

  • "Kumaha ngabagéakeun taun 2022" Rapat babagi téma

    Anyar-anyar ieu, urang ngagaduhan kahormatan pikeun ngundang selebriti anu misterius pikeun ngayakeun sési ngabagi dina téma pikeun urang.Jam 14:00 dina 8 Januari, urang bakal sumping sakumaha anu dijadwalkeun!Ieu mangrupikeun kahormatan anu hébat pikeun ngupingkeun babagi Mr. Wang ti Zhejiang Onepaper Smart Equipment Co., Ltd. His ...

  • "Ngobrol Ngeunaan Haruman Buku" Pesta Ulang Tahun

    Kemis kamari, urang ngayakeun pesta ulang taun anu terakhir dina taun "Ngobrol Ulama".Protagonis pésta ultah ieu sadayana béntang ultah ti bulan Juli nepi ka Désémber.Kusabab kantor dihias di dua tempat, éta ditunda dugi ka ayeuna., Tapi henteu ...

  • Sheng Heshu Ruian Sub Sakola Rapat Laporan Taunan

    Dina 21 Désémber 2021, Sakola Rui'an bakal ngalaksanakeun misi pikeun janten perusahaan anu bagja di sakumna Rui'an.Nepi ka tungtun taun Désémber, 8 tugas pikeun pausahaan anyar asup ka sakola bakal réngsé.Sanggeus itungan.Sahenteuna 32 pangusaha kedah diideuan.Saatos rapat terakhir urang ...

  • Tinjauan Ayeuna Film Ipis Lisan

    Seueur persiapan farmasi diterapkeun dina bentuk tablet, granul, bubuk, sareng cair.Sacara umum, desain tablet aya dina bentuk anu disayogikeun ka pasien pikeun ngelek atanapi nyapek dosis obat anu tepat.Nanging, khususna pasien geriatric sareng murangkalih ngagaduhan kasusah nyah atanapi ngelek soli ...