GZPK Series Otomatis High-Speed ​​Rotary Mesin Pencét Tablet

Katerangan pondok:

Komponén utama kabinét kontrol listrik nyaéta komponén impor ti luar negeri, PLC ngadopsi produk Siemens asli, sareng antarbeungeut manusa-mesin ngadopsi layar toél warna seri Taisiemens 10 inci.


Rincian produk

Tag produk

GZPK Series Otomatis High-Speed ​​Rotary Tablet Press6
202101261117309785
202101261117313341

Video produk

Fitur

nyadiakeun komprési panjang2

Sistim komprési tablet

Sistem komprési ngalaksanakeun prosés anu diwangun ku dua léngkah, nyaéta pra-komprési sareng kompresi utama.Desain struktur kompak nyadiakeun waktos komprési panjang, operasi stabil sarta henteu deformasi dina beban beurat, nyata mastikeun akurasi beurat tablet sarta karasa tablet salila prosés compressing tablet badag bari ngajamin jalan mulus tur tingkat noise low tina mesin.

Sistim dahar

Konfigurasi feeder ganda-welah muterkeun hiji peran penting dina ngadalikeun tepat unggal beurat tablet, éta ensures keusikan optimal bubuk ka bore paeh, ngaleungitkeun masalah kayaning cukup ngeusian produk ngalir bébas, lebu kaleuleuwihan sarta kontaminasi cross nu ilahar lumangsung dina mesin komprési tablet biasa.Sistim dahar ieu diulas ku precision tinggi na gampang ngabongkar.

nyadiakeun komprési panjang3
nyadiakeun komprési panjang4

Punch Turret

Precision tinggi tablet pencét turret dijieunna tina bahan tahan korosi, nyadiakeun panyalindungan unggulan ngalawan karat jeung korosi.

Sistim Lubrication otomatis

Tilu sét sistem pelumasan terpusat otomatis dilengkepan pompa pelumas sentral sareng klep distribusi pikeun mastikeun pelumasan lengkep tina punches, pituduh sareng roller komprési bari ngajaga tablet tina kacemar ku minyak cipratan.

nyadiakeun komprési panjang5
nyadiakeun komprési panjang6

Antarmuka Manusa-Mesin (HMI)

Antarbeungeut manusa-mesin (HMI) ngadopsi layar toél warna Siemens 10 inci pikeun ningalikeun jero ngeusian, tekanan operasi, ketebalan tablet sareng parameter produksi anu sanés, ngamungkinkeun operator gampang ngontrol mesin.

Diimpor precision tinggi sensor gaya Tedea-Huntleigh sarta amplifier dipaké dina sensing tekanan sarta sistem transmisi sangkan ngaéksekusi ngawas gaya real-time jeung analisis, sangkan jero bubuk ngeusian bisa otomatis disaluyukeun jeung achieving kontrol otomatis tina prosés tableting.Salaku tambahan, seueur variabel sapertos karusakan alat sareng status tuang bubuk ogé dipantau sacara real-time, ku kituna ngamaksimalkeun panyalindungan, ningkatkeun tingkat kualifikasi, ogé ngirangan biaya produksi.

Spésifikasi teknis

Modél GZPK 26 32 40
No Stasion 26 32 40
Kapasitas (Tablet/h) Max. 160000 210000 260000
  Min. 30000 30000 30000
Laju Rotasi (rpm) Max. 102 105 105
  Min. 11rps / mnt 11rps / mnt 11rps / mnt
Max.Tablet diaméterna φ25 φ16 φ13
Tekanan Utama 80KN 80KN 100KN
Pra-tekanan 20KN 20KN 20KN
Max.Flling Jero 20 mm 16 mm 16 mm
Dia.Tina maot (mm) 38.1 30.16 24.01
Panjang Punch 133,6 mm 133,6 mm 133,6 mm
Daya Motor Utama 11KW 7,5KW 7,5KW
Diménsi 930(+ 438)*850(+438)* 1945

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami