Warta Industri

  • Tinjauan Ayeuna Film Ipis Lisan

    Seueur persiapan farmasi diterapkeun dina bentuk tablet, granul, bubuk, sareng cair.Sacara umum, desain tablet aya dina bentuk anu disayogikeun ka pasien pikeun ngelek atanapi nyapek dosis obat anu tepat.Nanging, khususna pasien geriatric sareng murangkalih ngagaduhan kasusah nyah atanapi ngelek soli ...
    Maca deui
  • Mesin ngeusian kapsul

    Naon Mesin Pengeusian Kapsul?Mesin ngeusian kapsul persis ngeusian unit kapsul kosong sareng padet atanapi cairan.Prosés enkapsulasi dianggo dina rupa-rupa industri, sapertos farmasi, nutraceutical, sareng seueur deui.Pangisi kapsul tiasa dianggo sareng rupa-rupa padet, kalebet ...
    Maca deui
  • What role does CBD play in the field of pet products?

    Naon peran CBD dina widang produk piaraan?

    1. Naon CBD?CBD (nyaéta cannabidiol) nyaéta komponén non-psikiatri utama ganja.CBD ngagaduhan rupa-rupa épék farmakologis, kalebet anti kahariwang, anti psikotik, antiemetik sareng sipat anti radang.Numutkeun laporan anu dicandak ku Web of Science, Scielo sareng Medline sareng multi ...
    Maca deui
  • Metformin has new discoveries

    Metformin ngagaduhan pamanggihan énggal

    1. Diperkirakeun ningkatkeun résiko gagal ginjal sareng maot tina panyakit ginjal. Tim eusi WuXi AppTec Medical New Vision ngaluarkeun warta yén panilitian 10,000 jalma nunjukkeun yén metformin tiasa ningkatkeun résiko gagal ginjal sareng maot tina panyakit ginjal.Hiji studi diterbitkeun dina t ...
    Maca deui
  • Tablet wet granulation process

    Prosés granulasi baseuh tablet

    Tablet ayeuna mangrupikeun salah sahiji bentuk dosis anu paling seueur dianggo, kalayan kaluaran anu paling ageung sareng anu paling seueur dianggo.Prosés granulasi baseuh tradisional masih mangrupa prosés mainstream dina produksi farmasi.Cai mibanda prosés produksi dewasa, kualitas partikel alus, productio tinggi ...
    Maca deui