Bagian cair

  • Automatic Servo Ampoule Forming Filling Sealing Machine
  • Automatic Ampoule Forming Filling Sealing Machine

    Otomatis Ampoule Ngabentuk ngeusian Mesin Sealing

    Mesin ieu cocog pikeun ngeusian dosis unit obat, inuman, produk susu, produk kaséhatan, pangan, kosmétik, parfum, ubar tatanén, pulp buah, jsb DGS-118 Ampoule Forming Filling & Sealing Machine lumaku pikeun cair, caket. , semi-caket jeung saterusna.Mesin ieu tiasa dianggo pikeun farmasi, kadaharan, produk perawatan kaséhatan, kosmétik.Ogé bisa dipaké dina industri jeung tatanén dina produk kasaruaan.Mesin ieu tiasa rengse ngabentuk, ngeusian, seali ...
  • ALY Series Auto Eyedrop Filling Monobloc

    ALY Series Auto Eyedrop ngeusian Monobloc

    Mesinna mangrupikeun alat ngeusian cair otomatis digabungkeun sareng ngeusian, nyelapkeun plug sareng cap screwing dina hiji unit.-botol nyoco kana botol unscrambler, sareng muterkeun sareng kaluaran kana mesin ngeusian.

  • ALFC Series Auto Liquid Filling And Capping Monobloc

    ALFC Series Auto Liquid Filling Sareng Capping Monobloc

    Mesin ngeusian sareng Capping Otomatis pikeun aplikasi ngeusian cair ringan sareng capping pikeun botol plastik atanapi gelas.Mesinna diwangun ku conveyor, pompa piston volumetrik SS316L, nozzles ngeusian luhur-handap, tank panyangga cair, roda indéks botol, sistem capping.The botol loading / unloading ngaliwatan loading / unloading turntable (alternatif Ø620mm atanapi Ø900mm), atawa langsung ti garis produksi.

  • ALC Series Automatic Capping Machine

    ALC Series Mesin Capping Otomatis

    Mesin capping cuk otomatis ALC pikeun aplikasi capping botol plastik / kaca.Mesin diwangun ku conveyor, kabayang indéks botol, cap unscrambler, cap chute & placer, screwing capper.Botol loading / unloading ngaliwatan conveyor sacara manual, atawa otomatis langsung ti garis produksi.Éta dirarancang sareng didamel dumasar kana peraturan GMP.

  • ALT-A Auto Labeling Machine

    ALT-A Otomatis panyiri Mesin

    Mesin panyiri ieu pikeun botol buleud mangrupikeun salah sahiji produk anu diropéa perusahaan kami.Cai mibanda struktur basajan tur lumrah, nu gampang pikeun beroperasi.Kapasitas produksi kudu disaluyukeun steplessly nurutkeun ukuran béda jeung ciri tina botol jeung kertas labél.Éta tiasa diterapkeun kana rupa-rupa botol pikeun tuangeun, ubar sareng kosmétik, jsb. Naha éta panyiri tunggal atanapi dua sisi, labél napel transparan atanapi nontransparan pikeun botol bisi sareng botol datar atanapi wadah sanésna pasti bakal nyugemakeun para nasabah.

  • Automatic Bottle Filling & Capping Machine

    Mesin ngeusian Botol & Capping Otomatis

    Bungkusan cair mangrupikeun jinis bungkusan anu penting pisan dina industri farmasi sareng pangan.Kami parantos ngaluncurkeun peralatan bungkusan anu cocog pikeun bungkusan cair dosis leutik (cairan lisan, tabung lempeng).Alat-alat ieu tiasa ngalengkepan prosés pangaléngan, tiasa ngumbah, ngeusian, capping, sareng sajabana, kalayan kapasitas panggedéna di daérah anu alit.Bungkusan cair.Mesin ngeusian sareng capping utamina dianggo pikeun botol buleud atanapi ngeusian botol khusus sareng capping.Mesin ieu ngahijikeun fungsi ...
  • ALF-3 Rotary-Type Liquid Filling, Plugging And Capping Monobloc

    ALF-3 Rotary-Type Liquid Filling, Plugging sareng Capping Monobloc

    Mesinna mangrupikeun alat ngeusian cairan otomatis anu diwangun ku PLC, antarbeungeut manusa-komputer, sénsor optoeléktronik, sareng tenaga hawa.Digabungkeun sareng ngeusian, nyolok, capping, sareng ngaco dina hiji unit.Cai mibanda kaunggulan akurasi tinggi, kinerja stabil, sarta versatility gede dina kaayaan operasi ekstrim nu enjoys gengsi tinggi.Éta parantos seueur diterapkeun di daérah industri farmasi, khususna cocog pikeun ngeusian cair sareng capping ogé botol volume leutik anu sanés.

  • ALF Series Automatic Filling Machine

    ALF Series Mesin ngeusian Otomatis

    Mesin ngeusian Volumetric Otomatis ALF pikeun aplikasi ngeusian cair cahaya kana botol plastik atanapi gelas.Mesinna diwangun ku conveyor, pompa piston volumetrik SS316L, nozzles ngeusian luhur-handap, tank panyangga cair, sareng sistem indéks botol.The botol loading / unloading ngaliwatan loading / unloading turntable atawa langsung ti jalur produksi.

  • CBD Oil Product Introduction

    Perkenalan Produk Minyak CBD

    Bentuk aplikasi minyak CBD beunghar pisan, biasana tetes, cairan lisan, semprot.Kami nyarankeun sababaraha jinis alat ngeusian minyak CBD dumasar kana bentuk bungkusan produk anu béda.Ngeusian minyak anu akurat sareng operasi otomatis pinuh ningkatkeun efisiensi produksi bari ngirangan panggunaan manual pikeun mastikeun optimasi kauntungan.Alat-alat kami biasana dianggo pikeun ngahasilkeun semprot CBD, tetes CBD, cairan lisan CBD, jsb. Widang anu biasa dianggo kalebet farmasi, kadaharan, bahan kimia, d ...