Warta

  • Tanzania business trip

    perjalanan bisnis Tanzania

    ——–Jalma anu Berjajar Anu Pangsaéna!Ieu téh mangrupa Festival Spring, lamun dulur masih immersed dina reuni jeung kulawarga maranéhanana jeung kabagjaan libur, tapi sababaraha urang shouldering misi jeung méré cicingeun.Dina poé kadalapan bulan lunar kahiji, Tang Haizhou, th...
    Maca deui
  • Dream ahead, create brilliance-2021 Conference

    Impian payun, nyiptakeun konperénsi brilliance-2021

    Dina 2021, urang bakal naek angin jeung ombak babarengan, gawé bareng dina parahu sarua, sarta balayar langsung ka laut.Dina taun ieu, urang geus meunang jeung kahontal, tangtu, aya ogé sababaraha up jeung Downs, kasusah jeung troubles.Henteu janten masalah naon anu kajantenan di 2021, éta parantos janten mémori sareng sajarah....
    Maca deui
  • “How to welcome the year 2022″Theme sharing meeting

    "Kumaha ngabagéakeun taun 2022" Rapat babagi téma

    Anyar-anyar ieu, urang ngagaduhan kahormatan pikeun ngundang selebriti anu misterius pikeun ngayakeun sési ngabagi dina téma pikeun urang.Jam 14:00 dina 8 Januari, urang bakal sumping sakumaha anu dijadwalkeun!Ieu mangrupikeun kahormatan anu hébat pikeun ngupingkeun babagi Mr. Wang ti Zhejiang Onepaper Smart Equipment Co., Ltd. His ...
    Maca deui
  • “Talking About The Fragrance Of Books” Birthday Party

    "Ngobrol Ngeunaan Haruman Buku" Pesta Ulang Tahun

    Kemis kamari, urang ngayakeun pesta ulang taun anu terakhir dina taun "Ngobrol Ulama".Protagonis pésta ultah ieu sadayana béntang ultah ti bulan Juli nepi ka Désémber.Kusabab kantor dihias di dua tempat, éta ditunda dugi ka ayeuna., Tapi henteu ...
    Maca deui
  • Sheng Heshu Ruian Sub School Annual Report Meeting

    Sheng Heshu Ruian Sub Sakola Rapat Laporan Taunan

    Dina 21 Désémber 2021, Sakola Rui'an bakal ngalaksanakeun misi pikeun janten perusahaan anu bagja di sakumna Rui'an.Nepi ka tungtun taun Désémber, 8 tugas pikeun pausahaan anyar asup ka sakola bakal réngsé.Sanggeus itungan.Sahenteuna 32 pangusaha kedah diideuan.Saatos rapat terakhir urang ...
    Maca deui
  • Tinjauan Ayeuna Film Ipis Lisan

    Seueur olahan farmasi dianggo dina bentuk tablet, granul, bubuk, sareng cair.Sacara umum, desain tablet aya dina bentuk anu disayogikeun ka pasien pikeun ngelek atanapi nyapek dosis obat anu tepat.Nanging, khususna pasien geriatric sareng murangkalih ngagaduhan kasusah nyah atanapi ngelek soli ...
    Maca deui
  • General Manajer Praktek Inamori Kazuo Filsafat

    Nami abdi Quan Yue, pangadeg Aligned Machinery.Kami komitmen kana pamekaran, desain, pabrik sareng penjualan alat-alat farmasi sareng solusi total pikeun ngarobihkeun tradisional sareng nyiptakeun masa depan cara-cara ubar anyar.Pausahaan geus diadegkeun pikeun 16 taun, Loba ...
    Maca deui
  • The First Blok Company Fun Kaulinan junun dilaksanakeun

    Usum datang, sareng osmanthus anu seungit pinuh ku seungit!Pausahaan urang adhering kana misi achieving karyawan, achieving konsumén, sarta sakabeh karyawan 'bahan jeung kabagjaan spiritual.Kami geus ngadegkeun panitia kabagjaan.Dina raraga ngaronjatkeun kabagjaan em ...
    Maca deui
  • Mesin ngeusian kapsul

    Naon Mesin Pengeusian Kapsul?Mesin ngeusian kapsul persis ngeusian unit kapsul kosong kalayan padet atanapi cairan.Prosés enkapsulasi dianggo dina rupa-rupa industri, sapertos farmasi, nutraceutical, sareng seueur deui.Pangisi kapsul tiasa dianggo sareng rupa-rupa padet, kalebet ...
    Maca deui
  • Ngaronjatkeun Diri anjeun sarta Mangtaun Hormat

    Ku diajar profésional sanggeus-jualan konsép advocated ku Mr. Quan, urang kudu mikir jeung ngajawab masalah tina sudut pandang konsumén, sarta ménta konsumén ' "katampi", "kapuasan", "gerakan" jeung "hormat".Usaha 6 dinten ...
    Maca deui
  • Bangun Impian Babarengan, Babaturan Sehat

    Pikeun mastikeun kasehatan karyawan, nyiptakeun lingkungan kerja sareng hirup anu saé sareng ningkatkeun karaharjaan karyawan, Perusahaan Aligned ku ieu ngatur pamariksaan kaséhatan taunan pikeun karyawan senior.Isuk-isuk, pananggung jawab acara sumping ka tempat éta, sareng karyawan ...
    Maca deui
  • Pharmaconex 2021

    (H1.C34) di Pharmaconex ti kaping 3 - 5 Oktober 2021 di Pusat Pameran Internasional Mesir.
    Maca deui