ALT-A Otomatis panyiri Mesin

Katerangan pondok:

Mesin panyiri ieu pikeun botol buleud mangrupikeun salah sahiji produk anu diropéa perusahaan kami.Cai mibanda struktur basajan tur lumrah, nu gampang pikeun beroperasi.Kapasitas produksi kudu disaluyukeun steplessly nurutkeun ukuran béda jeung ciri tina botol jeung kertas labél.Éta tiasa diterapkeun kana rupa-rupa botol pikeun tuangeun, ubar sareng kosmétik, jsb. Naha éta panyiri tunggal atanapi dua sisi, labél napel transparan atanapi nontransparan pikeun botol bisi sareng botol datar atanapi wadah sanésna pasti bakal nyugemakeun para nasabah.


Rincian produk

Tag produk

ALF-A Auto Labeling Machine02
ALF-A Auto Labeling Machine01
ALF-A Auto Labeling Machine03
ALF-A Auto Labeling Machine04

Panjelasan Produk

Mesin panyiri ieu pikeun botol buleud mangrupikeun salah sahiji produk anu diropéa perusahaan kami.Cai mibanda struktur basajan tur lumrah, nu gampang pikeun beroperasi.Kapasitas produksi kudu disaluyukeun steplessly nurutkeun ukuran béda jeung ciri tina botol jeung kertas labél.Éta tiasa diterapkeun kana rupa-rupa botol pikeun tuangeun, ubar sareng kosmétik, jsb. Naha éta panyiri tunggal atanapi dua sisi, labél napel transparan atanapi nontransparan pikeun botol bisi sareng botol datar atanapi wadah sanésna pasti bakal nyugemakeun para nasabah.

Parameter Téknis

Modél

ALT-A

Lebar labél

20-130mm

Panjang Label

20-200mm

Laju labél

0-100 botol / jam

Diaméter Botol

20-45mm atawa 30-70mm

Labeling Akurasi

± 1 mm

Orientasi Gawé

Kénca → Katuhu (atawa Katuhu → Kénca)

Rincian produk

Alat-alat ieu milik séri mesin panyiri sisi otomatis, anu cocog pikeun panyiri sisi botol datar, botol buleud sareng botol kuadrat, sapertos botol ubar, sirop, botol datar sampo, botol buleud sanitizer tangan sareng produk sanésna.
Alat-alat ieu tiasa dianggo salaku mesin anu mandiri, atanapi tiasa dianggo digabungkeun sareng alat-alat sanés pikeun ngabentuk garis produksi.Dipaké ku mesin coding, éta bisa nyitak informasi kayaning kode pangawasan éléktronik, tanggal produksi, angka angkatan, percetakan kode bar, dua diménsi kode bar kode sistem traceability, jsb dina labél nu.
Éta ogé tiasa cocog sareng fungsi pamariksaan produk pikeun ngawujudkeun inspeksi visual sareng fungsi panolakan produk, sareng éta tiasa ningkatkeun garis produksi otomatis sareng robot palletizing kana kotak sareng kotak produk bungkusan hilir.

Fitur

1. alat-alat nu boga rupa-rupa pamakéan, sarta bisa disaluyukeun minuhan panyiri jeung produk timer napel spésifikasi béda jeung gaya béda.
2. alat-alat nu boga akurasi panyiri tinggi.Alat-alat ngagunakeun motor stepper atanapi motor servo pikeun nganteurkeun labél, anu akurat sareng épisién sareng gaduh desain koreksi defleksi labél sorangan pikeun mastikeun yén labél henteu kapangaruhan ku panyimpangan kenca sareng ka katuhu nalika operasi.
3. alat-alat nu mangrupa sturdy jeung awét, pigura dirancang jeung dihasilkeun ku bahan kualitas luhur, sarta mékanisme adjustment tilu-bar ieu diadopsi pikeun mastikeun produksi stabil pakakas.
4. Kinerja pakakas anu dipercaya, komponén diimpor dipaké, sarta kualitas anu assured tur dipercaya.
5. adjustment basajan jeung desain humanized nyieun parabot boga gelar luhur kabebasan adjustment, sarta konversi produk béda téh basajan tur gancang.
6. Alat-alatna dikawasa sacara intelligently, ngagunakeun tracking photoelectric otomatis, tanpa labél subsidi botol, fungsi koreksi labél otomatis, pikeun nyegah leakage atawa runtah.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami