ODF Jalur Kantong Packing Mesin

Katerangan pondok:

Mesin packing pouch strip nyaéta mesin bungkusan farmasi anu dianggo pikeun bungkusan barang-barang datar leutik sapertos film larut lisan, film ipis lisan sareng perban napel.Éta sanggup nawiskeun kantong farmasi kalayan sipat panghalang anu luhur pikeun ngajagi produk tina kalembaban, cahaya sareng kontaminasi, ogé fitur anu hampang, gampang dibuka sareng ditingkatkeun kinerja sealing.Sajaba ti éta, gaya pouch dirancang.


Rincian produk

Tag produk

1-2-3-odf-strip-pouch-packing-machine_02
1-2-3-odf-strip-pouch-packing-machine_03
1-2-3-odf-strip-pouch-packing-machine_04

Spésifikasi Téknis

Max.Laju Motong (standar 45×70×0.1mm) Alu / Alu 5-40times / mnt
Bungkusan Film Width 200-260 mm
Lebar Wéb Pilem 100-140 mm
Daya pemanasan (pikeun sealing panas) 1,5KW
Sasayogian tanaga Tilu-fase lima-kawat 380V 50 / 60HZ 5.8KW
Daya Motor 1,5KW
Pompa hawa Volume Aliran ≥0,40m3 / mnt
Bahan Bungkusan Ketebalan Film komposit penyegel panas (umum) 0,03-0,05 mm
Ukuran Mesin (L × W × H) 3500X1150X1900mm
Ukuran bungkusan (L × W × H) 3680X1143X2170 mm
Beurat Mesin 2400Kg

Bahan Bungkusan Lumaku

Bahan bungkusan gulungan Pilem komposit PET/Alu/PE (bisa dirobah)
Kandel 0,02-0,05 mm
Diaméter jero gulungan 70-76mm
Diaméter luar gulungan 250 mm

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk