Mesin Slitting sareng Pengeringan Otomatis (pikeun Pilem Lisan)

Katerangan pondok:

mesin slitting na drying pinuh otomatis ieu dirancang husus pikeun ngalengkepan prosés nyaluyukeun asor, slitting na rewinding pilem lisan jeung PET gulungan pilem komposit, sangkan gulungan pilem bisa diadaptasi kana ukuran luyu jeung ciri bahan diperlukeun dina prosés hilir.


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi Téknis

Laju Produksi Baku 0,02m-10m / mnt
Slitting Film Width 110-190 mm (Maksimum 380mm)
Lebar Wéb Pilem ≤380 mm
Daya Motor 0,8KW / 220V
Sasayogian tanaga Fase tunggal 220V 50/60HZ 2KW
Éfisiensi Filter hawa 99,95%
Pompa hawa Volume Aliran ≥0,40m3 / mnt
Bahan Bungkusan Ketebalan Film Komposit Slitting (umum) 0,12 mm
Ukuran Mesin (L × W × H) 1930 × 1400 × 1950 mm
Ukuran bungkusan (L × W × H) 2200 × 1600 × 2250 mm
Beurat Mesin 1200Kg

Rincian produk

ODF, nami lengkepna nyaéta mémbran disintegrating lisan.Pilem jenis ieu kualitasna leutik, gampang dibawa, sareng tiasa gancang disintegrasi tanpa dicocogkeun sareng cair, sareng tiasa diserep sacara éfisién.Ieu mangrupikeun bentuk dosis énggal, anu sering dianggo dina widang apoték, tuangeun, bahan kimia sapopoé, produk piaraan, sareng sajabana, sareng dipuji pisan ku para nasabah.

Dina prosés produksi pilem ODF, saatos pilem réngsé, éta kapangaruhan ku lingkungan produksi atanapi faktor anu teu kaampeuh.Urang kudu nyaluyukeun jeung motong pilem anu geus dihasilkeun, biasana dina watesan ukuran motong, nyaluyukeun asor, lubricity jeung kaayaan sejen, ku kituna film bisa ngahontal tahap bungkusan, sarta nyieun pangaluyuan pikeun hambalan salajengna tina bungkusan.Alat ieu mangrupikeun prosés anu penting dina prosés produksi pilem, mastikeun efisiensi panggunaan maksimal pilem.

Sanggeus taun R&D jeung produksi, alat-alat urang geus terus ningkat masalah dina percobaan, direngsekeun masalah alat, ningkat masalah desain alat, sarta nyadiakeun jaminan teknis kuat pikeun layanan hadé ka konsumén.

Alat-alat kami tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun sababaraha jinis produk pilem.
Biasana, para nasabah ngagaleuh alat-alat pikeun ngahasilkeun ubar anu peryogi nyerep gancang pikeun ngubaran sagala rupa panyakit.Ubar sapertos kitu peryogi nyerep gancang pikeun ngarengsekeun masalah anu gancang sareng ngirangan gejala pasien.

Dina waktos anu sami, para palanggan kami biasa ngahasilkeun produk pilem penyegar lisan.Sanggeus mémbran dicampurkeun jeung ciduh, zat seger dina mémbran bisa gancang diserep ku awak manusa pikeun ngahontal tujuan refreshing sungut.

Ayeuna parantos langkung seueur produk ODF di pasar, paménta produk ningkat unggal dinten, sareng margin kauntungan pasar terus ningkat.alat-alat alus teuing bisa mastikeun produksi efisien.Nalika tim Aligned nyayogikeun anjeun alat-alat anu kualitas luhur, éta ogé nyayogikeun jasa saatos penjualan anu efisien, janten anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan masa depan.
Percaya ka Aligned, percaya kana kakuatan iman!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk