Mesin ngeusian sareng nutup aseptik (pikeun serelek Panon), Seri YHG-100

Katerangan pondok:

YHG-100 séri aseptik keusikan sareng nutup mesin ieu husus diwangun pikeun ngeusian, stoppering na capping tina panon-serelek na nasal semprot vials.


Rincian produk

Tag produk

Fitur

■Kinerja kaamanan produksi dilaksanakeun dina dasar standar Éropa, sasuai jeung sarat GMP;

■Unit filtration efisiensi High éfisién ngajaga sterility jeung kabersihan pikeun wewengkon steril;

■Stasiun capping lengkep terasing tina zona keusikan cair, sarung tangan khusus diperyogikeun dina operasi manual pikeun ngajagaan daérah steril tina kacemar;

■ Pinuh otomatis accomplishing tina botol dahar, keusikan, stoppering jeung prosés capping ngaliwatan mékanis, pneumatic jeung sistem listrik;

■The stasiun keusikan ieu dilengkepan precision tinggi keramik pompa piston usaha Rotary atanapi pompa peristaltic, kontrol servo ensures a speed tinggi, akurasi tinggi na netes-gratis prosés keusikan;

■ Manipulator dipaké pikeun stoppering na capping, éta ciri positioning tepat, laju pass tinggi jeung efisiensi tinggi;

■Mekanisme capping ngagunakeun clutch Jerman atawa servo drive pikeun ngadalikeun torsi of capping leres, éfisién ngajaga caps ti ruksak sanggeus tightening;

■Otomatis "No Botol - No Eusian" jeung "No Stopper - No Cap" sistem sensor, produk unqualified bakal otomatis ditolak;

Spésifikasi Téknis

Modél HG-100 HG-200
Kapasitas Ngeusian 1-10ml
Kaluaran Max.100 botol / mnt Max.200 botol / mnt
Laju Lulus 》99
Tekanan hawa 0.4-0.6
Konsumsi hawa 0.1-0.5
kakuatan 5KW 7KW

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk