Mesin Pengeusian Aseptik sareng Panutup ALF-3 (pikeun Vial)

Katerangan pondok:

Mesin ngeusian sareng nutup aseptik dirancang pikeun ngeusian sareng nutup vials dina kaca, plastik atanapi logam, cocog pikeun produk cair, semisolid, sareng bubuk di daérah steril atanapi kamar bersih.

Fitur

■Proses ngeusian, stoppering sareng capping lengkep otomatis ngaliwatan mékanis, pneumatic sareng sistem listrik;

■ Fungsi kaamanan "No Botol - No Eusian" jeung "No Stopper - No Cap", kasalahan operasi anu minimal;

■Torsi screw-capping nyaeta selectable;

■Keusikan bébas netes, akurasi keusikan tinggi;

■ Gampang beroperasi, kinerja stabil sarta kaamanan dipercaya;


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi Téknis

Modél ALF-3
Kapasitas Ngeusian 10-100ml
Kaluaran 0-60 vial / mnt
Ngeusian Akurasi ± 0,15-0,5
Tekanan hawa 0.4-0.6
Konsumsi hawa 0.1-0.5

 

Rincian produk

Mesin ieu mangrupikeun mesin ngeusian, stoppering sareng capping pikeun vials.mesin ieu adopts stasiun indexing Cam katutup kalawan precision tinggi, operasi dipercaya jeung umur layanan panjang.Indéks gaduh struktur anu saderhana sareng henteu ngabutuhkeun pangropéa pikeun panggunaan jangka panjang.

Mesin ieu cocog pikeun ngeusian, nyolok sareng ngagulung (ngagulung) rupa-rupa cair dosis leutik, sapertos minyak atsiri.Hal ieu loba dipaké dina dahareun, farmasi, industri kimia jeung widang panalungtikan ilmiah.mesin ieu teu ngan bisa dihasilkeun salaku mesin tunggal, tapi ogé bisa digabungkeun jeung washer botol, dryer jeung alat sejenna pikeun ngabentuk garis produksi numbu.Minuhan sarat GMP.

Fitur Mesin ngeusian Botol Vial

 

1. Man-mesin interface setting, operasi intuitif jeung merenah, kontrol PLC.
2. kontrol konversi Frékuénsi, adjustment sawenang tina speed produksi, cacah otomatis.
3. fungsi eureun otomatis, euweuh keusikan tanpa botol.
4. Disc positioning keusikan, stabil sarta dipercaya.
5. High-precision kontrol Cam indexer.
6. Eta dijieunna tina SUS304 na 316L stainless steel, nu meets sarat GMP.

Pikeun ngeusian sareng ngégél préparasi cair dina industri farmasi, biasana diwangun ku spindle, auger nyoco kana botol, mékanisme jarum, mékanisme ngeusian, klep puteran, auger ngaluarkeun botol, sareng stasiun capping.

Fungsi Control Utama

1. Nepikeun botol ubar dina garis lempeng dina speed tinggi, sarta speed design bisa ngahontal 600 botol / mnt.
2. jarum keusikan adopts metoda tracking reciprocating ngeusian sarta muterkeun stopper jeung pencét stopper dina kaayaan gerakan botol ubar.
3. Ieu bisa dilarapkeun ka rupa-rupa spésifikasi, sarta otomatis bisa nyaluyukeun volume keusikan, jangkungna jarum ngeusian sarta laju produksi sakabéh sistem nurutkeun spésifikasi rupa botol.
4. Dina waktu nu sarua sadar fungsi euweuh botol euweuh keusikan sarta euweuh botol euweuh stopper.
5. Data produksi sareng data produk tiasa disimpen kanggo waktos anu lami, sareng data rumus produksi tiasa dirobih.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami