"Ngobrol Ngeunaan Haruman Buku" Pesta Ulang Tahun

Kemis kamari, urang ngayakeun pesta ulang taun anu terakhir dina taun "Ngobrol Ulama".Protagonis pésta ultah ieu sadayana béntang ultah ti bulan Juli nepi ka Désémber.Kusabab kantor dihias di dua tempat, éta ditunda dugi ka ayeuna., Tapi teu mangaruhan sumanget dulur urang.Waktos ieu kami kalayan ikhlas ngondang sadayana pikeun ilubiung.Kalawan lampu béntang ulang, kami geus disiapkeun hidangan euyeub tur ngarasa fragmen tina buku unggulan dipilih taliti ku béntang ulang for everyone.
Di handap ieu daptar "Obrolan Singkat Ulama" ieu:
1. Jason————《Shan Hai Jing》
2. Angier- "Kaduruk Gudang"
3. Billy- "Atikan Saluareun Kulawarga Asli"
4. Leo- "Gajah Linggih dina Lantai"
5. Porlain --- "Tapi Wétan jeung Kulon dina garis"
6. Iris- "Tilu Awak"