OZM Film Nyieun Mesin

Katerangan pondok:

Mesin pembuatan pilem ipis lisan biasana dirarancang pikeun ngahasilkeun film anu ngabubarkeun sacara lisan, film lisan anu ngabubarkeun gancang sareng jalur penyegaran napas.Utamana cocog pikeun kabersihan lisan sareng industri pangan.

Fitur Film Lisan

■ Dosis anu tepat;

■ Gancang ngabubarkeun, pangaruh hébat;

■ Gampang-to-ngelek, manula jeung nak friendly;

■ Ukuran leutik, gampang dibawa;


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi Téknis

Max.Lebar Pilem 360 mm
Gulungan Lebar 400 mm
Laju Produksi 0.02-1.5m / mnt (gumantung kana status aktual sareng bahan)
Diaméterna Unwinding ≤φ350mm
Diaméterna winding ≤φ350mm
Pamanasan Jeung Drying Métode Tabung pemanasan listrik stainless steel éksternal pikeun pemanasan, kipas centrifugal pikeun sirkulasi hawa panas
Kontrol Suhu 30-100 ℃ ± 0,5 ℃
Reeling Tepi ± 3,0 mm
Total Daya 16KW
Diménsi 3070 × 1560 × 1900 mm

Aplikasi

Mesin ODF khusus dina ngadamel bahan cair kana pilem ipis.Ieu bisa dipaké pikeun nyieun pilem lisan gancang-dissolvable, film trans, sarta strips freshener sungut, ngabogaan rentang aplikasi lega dina widang farmasi, industri pangan jeung sajabana

Fitur

akurasi dosis tinggi, gancang ngabubarkeun, release gancang, euweuh kasusah neureuy, ditampa tinggi ku manula jeung barudak, ukuran leutik merenah pikeun mawa.

Prinsip Kerja

Prinsip kerja mesin ieu merata coated lapisan bahan cair dina beungeut roll base reel.Pangleyur (kalembaban) gancang ngejat sareng garing ngaliwatan saluran pengeringan.Jeung pungkal nepi sanggeus cooling (atawa komposit jeung bahan séjén).Teras, kéngingkeun produk ahir pilem (film komposit).

Performance & Fitur

Alat-alat ieu ngadopsi kontrol laju konvérsi frékuénsi sareng téknologi kontrol otomatis mesin, listrik, lampu sareng gas, sareng ngarobih desain dumasar kana standar "GMP" sareng Standar Kasalametan "UL" industri farmasi.Mesin Nyiptakeun Film ngagaduhan fungsi pikeun ngadamel pilem, pengeringan hawa sareng fitur sanésna.Sadaya parameter data diatur ku panel kontrol PLC.Modél pikeun ubar pilem ipis anyar pikeun perbaikan kontinyu, inovasi jeung panalungtikan sarta pamekaran, kinerja komprehensif -na pikeun tingkat domestik ngarah, téhnologi pikeun ngeusian sela, sarta parabot diimpor leuwih praktis tur ekonomis.
Kontrol terpusat, konsol 1 grup (nyetél antarbeungeut manusa-mesin, sadaya operasi listrik sareng setting sadaya mesin dina layar toél)

Konfigurasi parabot

1.Unit unwinding
Dua unit (tipe stasiun tunggal): Kontrol tegangan unwinding: kontrol semi-otomatis (Suzhou Lan ling: rem bubuk magnét 2.5kgf, controller tegangan)
2. Unit palapis
Hiji unit (lapisan scraper koma)
3. Oven garing
Hiji set (drying oven 2m, dua wewengkon termal)
4. Unit pungkal
Hiji unit (tunggal stasiun puseur pungkal)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk