Sheng Heshu Ruian Sub Sakola Rapat Laporan Taunan

Dina 21 Désémber 2021, Sakola Rui'an bakal ngalaksanakeun misi pikeun janten perusahaan anu bagja di sakumna Rui'an.Nepi ka tungtun taun Désémber, 8 tugas pikeun pausahaan anyar asup ka sakola bakal réngsé.

Sanggeus itungan.Sahenteuna 32 pangusaha kedah diideuan.Saatos rapat minggu kamari, urang ngan ukur ngagaduhan lima dinten kanggo nyiapkeun.Sanggeus ngatur unggal murid sakola pikeun ngondang lima pangusaha.

Divisi tanaga gawé:
Lanceuk Lin tanggung jawab ngajak Kang Dong ngabagikeun.
Guru Zhang tanggung jawab tempat, ppt, sareng pendaptaran mini-program.
Pak Dong tanggung jawab bewara publisitas sareng bewara banding (tilu kali).
Bapak Qian tanggung jawab prosés jeung hosting.
Bapak Li jeung Bapak Kong tanggung jawab tata perenah situs.
Pak Kong anu tanggung jawab ngabéjaan murid-murid sakola anyar pikeun nyarita.
Bapak Quan tanggung jawab sakabéh scheduling sarta babagi.

微信图片_20211230172632 微信图片_20211230172626

Dina tanggal 21, jumlah jalma dina adegan jauh ngaleuwihan 50. Tempat ieu rame ku jalma, sarta aya teu cukup korsi.
Nu boga usaha dina adegan burst kana keprok ti jaman ka jaman salila babagi Brother Dong.
Sababaraha perusahaan sering nangis nalika aranjeunna dipindahkeun.Sumuhun, ngan nu boga usaha understands nyeri ngajalankeun usaha.
Rapat réngsé dina suasana haneut.
Rapat laporan taunan munggaran Ruian School, pangakuan di tempat ka sakola (teu acan aya statistik, dijamin 70 urang, bakal diitung).
Dina kagiatan altruistik ieu, urang diawaskeun sumanget Brother Lin narik hiji pengusaha jeung nolak asup ka sakola, sarta ngarasa yén Brother Dong flew deui ka Wenzhou ti Shenyang, sarta digawé tirelessly pikeun babagi Ruian Sakola.Pamikiran Pupuhu Zhou, dina raraga ngahontal tujuan taunan, dina pangaruh wabah, konferensi taunan Wenzhou teu bisa dilaksanakeun.Ulah nyerah atawa narima eleh.Kusabab tujuan anu luhur diusulkeun, sadayana bakal kahontal.Bubarkeun unggal kelompok, terus ngayakeun rapat laporan taunan kelompok atas nama sorangan.
Hatur nuhun, pikeun anjeun, kami geus diajar yén operator geus sujud kana kaulinan sarta boga kecap pikeun nerapkeun.
Kami ogé langkung teguh dina misi kami: ngajantenkeun usaha anu bagja di sakumna Ruian!Jieun usaha unremitting.

QQ图片20211229152745


waktos pos: Dec-29-2021