"Kumaha ngabagéakeun taun 2022" Rapat babagi téma

Anyar-anyar ieu, urang ngagaduhan kahormatan pikeun ngundang selebriti anu misterius pikeun ngayakeun sési ngabagi dina téma pikeun urang.

Jam 14:00 dina 8 Januari, urang bakal sumping sakumaha anu dijadwalkeun!Ieu mangrupikeun kahormatan anu hébat pikeun ngupingkeun babagian Bapak Wang ti Zhejiang Onepaper Smart Equipment Co., Ltd. Kecap-kecap anu jelas ngajantenkeun urang masing-masing ngangkat ceuli sareng ngadangukeun sacara saksama.Interaksi dua arah ngamungkinkeun urang pikeun ngahontal dasar hate urang sareng nyanghareupan kahirupan kalayan pamikiran anu jero.Sanggeus sési babagi, dulur ogé aktip ngobrol ngeunaan pangalaman jeung parasaan sorangan.Kuring yakin yén anu urang tiasa kéngingkeun sanés ngan ukur pangalaman pangalaman tapi ogé résonansi anu ngamungkinkeun urang ngumpul di dieu sareng berjuang keras.微信图片_20220110155452(1) QQ图片20220110155515(1) 1


waktos pos: Jan-12-2022