Ngeusian Cairan sareng Mesin Capping

Katerangan pondok:

Mesin ngeusian cair sareng capping séri ALFC dirancang khusus pikeun bungkusan produk cair kalayan viskositas anu béda pikeun aplikasi farmasi sareng kasehatan, sapertos cairan lisan, sirop, suplemén, jsb.


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

Garis produksi ngeusian cocog pikeun garis produksi ngeusian botol sirop, cairan lisan, lotion, péstisida, pangleyur sareng cair sanésna dina farmasi, tuangeun, kimia sapopoé, kimia sareng industri sanésna.Ieu pinuh minuhan sarat tina versi anyar tina spésifikasi GMP.Sakabéh garis tiasa ngalengkepan unscramble botol otomatis., Botol cuci hawa, keusikan plunger, cap screw, sealing aluminium foil, panyiri sareng prosés anu sanés.Sakabeh garis boga wewengkon leutik, operasi stabil, ekonomis tur praktis.

Komposisi Line Produksi

1. Unscrambler botol otomatis
2. Mesin cuci botol gas purifikasi otomatis
3. Cairan ngeusian (rolling) mesin capping
4. éléktromagnétik induksi aluminium foil mesin sealing
5. Mesin labél timer napel

Ciri kinerja

1. Paké unscramble botol otomatis pikeun ngaganti loading botol manual, nyimpen tanaga gawé.
2. Purify gas keur nyeuseuh botol pikeun mastikeun kabersihan botol, sarta geus dilengkepan statik éliminasi ion bar angin
3. Pompa pangukuran plunger dianggo pikeun ngeusian, sareng rupa-rupa cairan kentel dianggo, kalayan akurasi ngeusian anu luhur;struktur pompa adopts gancang-nyambungkeun struktur disassembly pikeun beberesih gampang jeung disinfection.
4. Bahan ring piston tina pompa pangukuran plunger dijieunna tina karét silikon, tetrafluoroethylene atawa bahan séjén nurutkeun industri jeung komposisi cair, sarta bahan keramik dipaké pikeun kali husus.
5. Sakabéh sistem kontrol PLC garis, pangaturan speed konversi frékuénsi, gelar luhur ti automation.
6. Éta merenah pikeun nyaluyukeun volume keusikan.Volume keusikan sadaya pompa pangukuran tiasa disaluyukeun dina hiji waktos, sareng unggal pompa pangukuran ogé tiasa rada disaluyukeun;operasi téh basajan tur adjustment nyaeta gancang.
7. Jarum keusikan dirancang kalayan alat anti netes, nu sneaks kana handap botol salila ngeusian sarta naek lalaunan pikeun nyegah foaming.
8. Sakabeh garis bisa dilarapkeun ka botol spésifikasi béda, adjustment nyaeta basajan tur bisa réngsé dina waktu anu singget.
9. Sakabeh garis dirancang nurutkeun sarat GMP.

Spésifikasi Téknis

Modél ALFC 8/2 ALFC 4/1
Kapasitas Ngeusian 20 ~ 1000ml
Kapasitas Ngeusian Dipilih 20-100ml \50-250ml\100-500ml\200ml-1000ml
Jenis Cap Caps buktina pilfer, caps screw, caps ROPP
Kaluaran 3600~5000bph 2400~3000bph
Ngeusian Akurasi ≤±1%
Akurasi Capping ≥99%
Sasayogian tanaga 220V 50/60Hz
kakuatan ≤2.2kw ≤1.2kw
Tekanan hawa 0,4 ~ 0,6MPa
Beurat 1000 kg 800 kg
Diménsi 2200 × 1200 × 1600 2000×1200×1600

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami