Otomatis Slitting Jeung Drying Mesin

Katerangan pondok:

Otomatis diuk na drying mesin, dipaké pikeun hiji alat prosés panengah, jalan dina peeling pilem tina pamawa mylar, drying pilem tetep seragam, prosés slitting jeung prosés rewinding, nu ensures adaptasi ditangtoskeun -na pikeun prosés packing salajengna.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Otomatis diuk na drying mesin, dipaké pikeun hiji alat prosés panengah, jalan dina peeling pilem tina pamawa mylar, drying pilem tetep seragam, prosés slitting jeung prosés rewinding, nu ensures adaptasi ditangtoskeun -na pikeun prosés packing salajengna.

Parameter Téknis

Proyék

Parameter

Kapasitas Produksi

Baku 0,002m-5m / mnt

Réngsé Width Film

110-190 mm (Standar 380mm)

Lebar Bahan Baku

≤380mm

Total Daya

Tilu-fase lima garis 220V 50/60Hz 1.5Kw

Éfisiensi Filter hawa

99,95%

Aliran Volume Pompa hawa

≥0,40 m3/ mnt

Bahan Bungkusan

Slitting ketebalan pilem komposit (biasana) 0.12mm

Ukuran Gemblengna (L * W * H)

1930 * 1400 * 1950mm

Spésifikasi Bahan ngabagi

bahan packing tipe roll

Bahan Roll diaméterna luar

Kandel

0.10-0.12

Gulung diaméterna jero

φ76-78mm

Bahan Roll diaméterna luar

φ350 mm

Rincian produk

ODF, nami lengkepna nyaéta mémbran disintegrating lisan.Pilem jenis ieu kualitasna leutik, gampang dibawa, sareng tiasa gancang disintegrasi tanpa dicocogkeun sareng cair, sareng tiasa diserep sacara éfisién.Ieu mangrupikeun bentuk dosis énggal, anu sering dianggo dina widang apoték, tuangeun, bahan kimia sapopoé, produk piaraan, sareng sajabana, sareng dipuji pisan ku para nasabah.

Dina prosés produksi pilem ODF, saatos pilem réngsé, éta kapangaruhan ku lingkungan produksi atanapi faktor anu teu kaampeuh.Urang kudu nyaluyukeun jeung motong pilem anu geus dihasilkeun, biasana dina watesan ukuran motong, nyaluyukeun asor, lubricity jeung kaayaan sejen, ku kituna film bisa ngahontal tahap bungkusan, sarta nyieun pangaluyuan pikeun hambalan salajengna tina bungkusan.Alat ieu mangrupikeun prosés anu penting dina prosés produksi pilem, mastikeun efisiensi panggunaan maksimal pilem.

Sanggeus taun R&D jeung produksi, alat-alat urang geus terus ningkat masalah dina percobaan, direngsekeun masalah alat, ningkat masalah desain alat, sarta nyadiakeun jaminan teknis kuat pikeun layanan hadé ka konsumén.

Alat-alat kami tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun sababaraha jinis produk pilem.
Biasana, para nasabah ngagaleuh alat-alat pikeun ngahasilkeun ubar anu peryogi nyerep gancang pikeun ngubaran sagala rupa panyakit.Ubar sapertos kitu peryogi nyerep gancang pikeun ngarengsekeun masalah anu gancang sareng ngirangan gejala pasien.

Dina waktos anu sami, para palanggan kami biasa ngahasilkeun produk pilem penyegar lisan.Sanggeus mémbran dicampurkeun jeung ciduh, zat seger dina mémbran bisa gancang diserep ku awak manusa pikeun ngahontal tujuan refreshing sungut.

Ayeuna parantos langkung seueur produk ODF di pasar, paménta produk ningkat unggal dinten, sareng margin kauntungan pasar terus ningkat.alat-alat alus teuing bisa mastikeun produksi efisien.Nalika tim Aligned nyayogikeun anjeun alat-alat anu kualitas luhur, éta ogé nyayogikeun jasa saatos penjualan anu efisien, janten anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan masa depan.
Percaya ka Aligned, percaya kana kakuatan iman!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami