Mesin Cartoning Otomatis

Katerangan pondok:

mesin cartoning otomatis mangrupa idéal pikeun bungkusan produk kawas bungkus molotok, botol, vials, bungkus bantal, jsb Éta sanggup otomatis ngalaksanakeun prosés produk farmasi atawa barang dahar lianna, bungkusan leaflets tilepan jeung dahar, karton erecting jeung dahar, narilep. panempatan leaflets, angka bets percetakan jeung karton flaps nutup.cartoner otomatis ieu diwangun ku awak stainless steel sarta kaca organik transparan nu nyandak operator pikeun ogé ngawas prosés gawé bari nyadiakeun operasi aman, éta Certified luyu jeung sarat tina standar GMP.Sajaba ti éta, mesin cartoning boga fitur kaamanan panyalindungan overload jeung fungsi eureun darurat pikeun ngajamin kasalametan operator.Antarbeungeut HMI ngagampangkeun operasi karton.


Rincian produk

Tag produk

Fitur

■No produk teu nyeuseup leaflet, euweuh leaflet teu nyeuseup karton;

■Produk loading ieu diteken dina kasus produk leungit atawa positioning imprecise, mesin otomatis eureun nalika produk improperly diselapkeun kana karton;

■Mesin otomatis eureun lamun euweuh karton atawa brosur leutik kauninga;

■ Gampang pikeun ngarobah produk jeung sagala rupa spésifikasi;

■ Fungsi panyalindungan overload pikeun kaamanan operator;

■ tampilan otomatis tina speed packing jeung cacah kuantitas;

Spésifikasi Téknis

Cartoning Speed 80-120 karton / mnt
Karton Beurat 250-350g/m2 (gumantung kana ukuran karton)
Ukuran (L × W × H) (70-180) mm × (35-85) mm × (14-50) mm
selebaran Beurat 60-70g/m2
Ukuran (dilipat) (L × W) (80-250) mm × (90-170) mm
ngalipet Lipat satengah, lipet ganda, lipet tilu, lipet saparapat
Hawa Dikomprés Tekanan ≥0.6mpa
Konsumsi hawa 120-160L / mnt
Sasayogian tanaga 220V 50HZ
Daya Motor 0,75 kw
Ukuran (L × W × H) 3100mm × 1100mm × 1550mm
Beurat bersih Kira-kira 1400kg

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk