ALRJ Series vakum Pergaulan Emulsifier

Katerangan pondok:

Alatna cocog pikeun émulsi farmasi.Kosmétik, produk kimia rupa, utamana bahan ngabogaan viskositas matrix tinggi jeung eusi padet.Sapertos kosmetik, krim, salep, deterjen, salad, saos, lotion, sampo, odol, mayonis sareng saterasna.


Rincian produk

Tag produk

ms2
ms1
ms

Struktur

Kaasup pot emulsifying utama, pot cai, pot minyak jeung pigura karya.
Biasana pot minyak dipaké pikeun ngabubarkeun sababaraha padet nu produk ngan bisa leyur kana minyak, mangka pangleyur leyur bakal sedot kana pot emulsify ku pipa lemes.
Fungsi pot cai sami sareng pot minyak.
Emulsify pot dipaké pikeun emulsifying produk nu nyedot tina pot minyak jeung pot cai.

Rincian produk

The vakum émulsifier shears, disperses sarta dampak bahan ngaliwatan rotasi-speed tinggi tina sirah homogenizing disambungkeun jeung mesin.Ku cara kieu, bahanna bakal langkung hipu sareng ngamajukeun integrasi minyak sareng cai.Prinsipna nyaéta ngagunakeun émulsifier geser tinggi pikeun gancang sareng merata ngadistribusikaeun hiji fase atanapi sababaraha fase ka fase kontinyu anu sanés dina kaayaan vakum.Éta ngagunakeun énergi kinétik anu kuat anu dibawa ku mesin pikeun ngajantenkeun bahan sempit dina stator sareng rotor.Dina sela, éta subjected kana ratusan rébu tina shears hidrolik per menit.Balukar gabungan squeezing centrifugal, dampak, tearing, jsb instan bubarkeun jeung emulsify seragam.Saatos resiprokasi siklik frékuénsi luhur, produk kualitas luhur tanpa gelembung, hipu sareng stabil, tungtungna dicandak.

Pangemulsi vakum ngawengku awak pot, panutup pot, suku, ngawelah aduk, motor aduk, rojongan aduk, alat dahar, pipa discharge, sarta alat vakum.Alat nyoco produk perenahna di handapeun pot, sareng alat vakum produk dihubungkeun sareng Alat tuang anu disebut tadi cooperates pikeun ngabentuk operasi nyeuseup otomatis.Dibandingkeun sareng seni sateuacana, pangémulsi vakum tiasa langsung nambihan bahan anu ditunda lampu kana pot sareng nyampur sacara rata, sareng tiasa ngawujudkeun kontrol otomatis tina tuangeun.

Keunggulan Produk Vacuum Emulsifier

1. Konsép Pergaulan anyar vakum emulsifier-bisa mastikeun kualitas luhur produk jeung shorten waktu produksi.
2. Desain ngaropéa tina modul hanca, vakum emulsifier boga leuwih fungsi sarta kalenturan.
3. The homogenizing sirah bisa milih sirah dispersing luyu nurutkeun ciri béda tina bahan.Saatos émulsifikasi, ukuran partikel leutik sareng rupa, produkna seragam, sareng éta tiasa tetep stabil kanggo waktos anu lami.
4. Aya stirrer spiral dina tank pre-pergaulan, sarta mesin vakum emulsifying bisa mastikeun campuran stabil sarta pinuh bahan dina tank.
5. Campur ogé dina arah vertikal sarta horizontal
6. scraper pisan fléksibel.Pangemulsi vakum dahareun bisa muterkeun dina arah sabalikna, teu boga tungtung maot, bisa dipanaskeun sarta leuwih tiis, sarta waktu anu greatly disingget.
7. Sakabéh prosés produksi dicampur adopts PLC modern operasi layar toél éléktronik, nu bisa disaluyukeun nurutkeun sarat

Parameter Téknis

Modél Kamampuh Éféktif Émulsi Agitator Diménsi Total Daya (kw)
KW r / mnt KW r / mnt Panjangna Lebar Beurat Max H
ALRJ-20 20 2.2 0-3500 0.37 0-40 1800 1600 1850 2700 5
ALRJ-50 50 3 0-3500 0.75 0-40 2700 2000 2015 2700 7
ALRJ-100 100 3 0-3500 1.5 0-40 2120 2120 2200 3000 10
ALRJ-150 150 4 0-3500 1.5 0-40 3110 2120 2200 3100 11
ALRJ-200 200 5.5 0-3500 1.5 0-40 3150 2200 2200 3100 12
ALRJ-350 350 7.5 0-3500 2.2 0-40 3650 2650 2550 3600 17
ALRJ-500 500 7.5 0-3500 2.2 0-40 3970 2800 2700 3950 19
ALRJ-750 750 11 0-3500 4 0-40 3780 3200 3050 4380 24
ALRJ-1000 1000 15 0-3500 4 0-40 3900 3400 3150 4550 29
ALRJ-1500 1500 18.5 0-3500 7.5 0-40 4000 4100 3750 5650 42
ALRJ-2000 2000 22 0-3500 7.5 0-40 4850 4300 3600 Taya angkat 46

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami